Rekry

Liity meihin 

Kova duuni on rahaa

Jos uskallat tulla meille duuniin ni kova duuni on rahaa sulle. 

Kokemustemme perusteella meillä työskentelystä on sulle hyötyä jos työskentelet tai opiskelet sosiaalialla, kaupan alalla, terveydenhoitoalalla, kauneusalalla, metallialalla, puhtaanapitoalalla, kuljetusalalla, maatalousalalla, rakennusalalla tai millä tahansa muullaalallallaa. Vastaavasti meitä kovasti ilahduttaa jos sinulla on kokemusta edellämainituista tai jostain ihan muusta. Esim.lääkäri tai astronautti olis kiva saada tiimiin. Pamin tessillä.

Omien tai puolison (ja mahdollisten yhteisten) lasten hoidosta saa myös pisteitä työnhakuun, sillä vanhemmuus jos mikä on kovaa duunia, mutta ilman sitä rahaa.

Me opastetaan työhön ja jos ei keritä ni työ opettaa, niin ku virheetkin ja kantapään kautta voi aina kokeilla. Ollaan kovia vaatimaan, mutta ruumiinrakenne on joustava. Tärkeintä on ymmärtää että asiakaspalvelu lähtee meillä aina perstaskusta.

Extraajan paikkoja on aina Kemoran pärinäviikonloppuihin auki vaikka omat opetuslapsemme kymmenen vuoden takaakin pyrkii ne pääasiassa täyttämään. Vaikkei pyydettäiskään.

Meitä kiinostaa aina myös orjatyövoima ja tykätään aivopestä nuoria, alanvaihtajia, opiskelijoita, työkokeilijoita, omaan elämäänsä eksyneitä ja kaikenmaailman haahuilioita siinä missä määrätietoisia nipottajiakin. 

Ravintola-alan kilpailukyvyttömän palkan lisäksi saat autourheilun sivusta seuraajan lyhyen oppimäärän, elinikäisiä riippakivia työyhteisöstä ja opit uusia sanoja.

Jos et saanut tekstistä mitään tolkkua ja silti kiinostuit, niin ota yhteyttä jos saat.